Engleza, întrebare adresată de alextmphxowr3tc, 8 ani în urmă

Vă rog frumos traducetimi acest test

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lisssa
1
Draga Suzy,
Multumesc pentru scrisoare. A fost Grozav sa mai aud vesti de la tine. Sunt in șfarsit in Norvegia! Am ajuns in aceasta dimineata la 11:30. Ma crezi sau nu, dar călătoria a durat doisprezece ore de la Londra. Nu a fost prea distractiv. Defapt a fost un coșmar!
In primul rând cealaltă fata din compartimentul unde dormeam se plângea ca nu a primit patul de jos, iar atunci cand a vrut sa se urce in pat aproape ca m-a călcat pe fata! Mai târziu, cand m-am dus la toaleta, m-am împiedicat de papucii mei( stii cat de neîndemânatică sunt! ) si zgomotul a trezit-o.
Dupa aceea a fost un eșec de semnal in apropierea Plymouthului, iar trenul a fost oprit pentru o groaza de vreme. Din fericire era un telefon in tren asa ca am sunat-o pe matusa mea si am anunțat-o in legătura cu decalarea programului. In final am ajuns cu trei ore mai târziu in Norvegia. Dar ghici ce? Am cunoscut un tip sud-african foarte prietenos in stația de autobuz in apropierea gării. E un surfer. Il cheama Jake si e tare.
Jobu-l meu pe timp de vacanta incepe de maine asa ca am sa ma relaxez si am sa iau usor lucrurile in aceasta dupa-amiaza.

Sa scrii curând înapoi!

Cu dragoste,
Nicola

alextmphxowr3tc: Mersi mult
Lisssa: Cu placere
alextmphxowr3tc: Chiar mă mir ca ai scris toată traducerea
alextmphxowr3tc: Cred ca ti-a luat destul de mult
Lisssa: Nu a durat chiar atât de mult si sper ca te-a ajutat! Spor!
Alte întrebări interesante