Engleza, întrebare adresată de Guycraft, 9 ani în urmă

va rog frumos traducetimi acest text în romană dau coroana+5puncte

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Lucrand cu bolnavii

34 de ani Dianne Grey a fost un doctor de succes in sudul Angliei, dar in ultimele 8 luni ea a locuit in Angola, lucrand pentru o organizatie numita Doctors Without Fronners, care ofera asistenta medicala de urgenta in cateva din tarile Africane.
Dianne a fost un GP in Horshman, Surrey. Ea a avut o cariera buna si o viata comfortabila, dar es a inceput sa isi gaseasca slujba plictisitoare. Ea a spus "Eu am tratat pacienti cu probleme medicale de rutina -raceli, gat uscat si asa mai departe- si ma gandeam sa fac ceva mai important."
Organizatia pentru care a lucrat, trimitea echipae medicale si medicamente in Anglia in anul 1966. Diverse armate luptau una cu cealalta in zona de zeci de ani, si standardele de sanatate cresteau din ce in ce mai rau. In afara oraselor nu existau spitale, clinici, doctori sau asistente, si mare parte bolile deveneau o problema majora.
La inceput Dianne a fost socata, dar a inceput sa lucreze din greu pentru a imbunatati conditiile de acolo. Pe parcursul timpului in Angora, ea a tratat sute de pacienti si antrenarea localnicilor in calitate de lucrator pentru ingrijire a sanatatii.
"Lucrand aici a fost o mare experienta plina de semnificatii,"a spus." Niciodata nu m-am simtit atat de utila inainte. Este bine sa stii ca noi ajutam oamenii care chiar au nevoie de ajutor." Ea va parasit Angola luna viitoare  dar  ea a decis sa se intoarca in Africa.

Utilizator anonim: nu ai pt ce
Utilizator anonim: dar fara suparare.... coroana
Guycraft: pai acuma nu ma lasa sa tio dau dar maine pro.it ca tio dau bn?
Guycraft: fara sup
Utilizator anonim: nu
Utilizator anonim: nu ma supar
Guycraft: ok
Utilizator anonim: stai linistit
Guycraft: ok
Utilizator anonim: mersi
Alte întrebări interesante