Ed. tehnologică, întrebare adresată de andrey9643, 8 ani în urmă

va rog frumos un referat despre efectele nocive ale poluării asupra mediului​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ds777
4

Viata oricarei persoane depinde de sanatate, iar sanatatea depinde de mediul inconjurator. Cat de mult vom proteja mediul inconjurator de poluare cu atat mai mult ne va fi viata mai in siguranta.

Cel mai importat component al mediului este omul. El este cel care in mare parte polueaza mediul dar si cel care suferea de pe urma poluarii.

Principalul element al mediului care este cel mai mult afectat si care este cel mai important in viata orcarei fiinte este aerul. Noi oamenii poluam aerul indirect prin intermediul mijloacelor de transport care in timpul deplasarii emana unele substante gazoase toxice ce se raspandesc in natura si nu sunt benefice pentru sanatatea noastra. Un alt mod prin care noi impedicam improspatarea mediului cu aer curat este defrisarea padurilor, livezilor etc.

Exista si alte elemente ale mediului ce ne pot afecta sanatatea de exemplu: substantele chimice ce sunt din ce in ce mai raspandite, aruncarea deseurilor care aduc daune naturii si sanatatii oamenilor, zgomotul in special in zonele urbane si altele.

Examinand amanuntit aceste lucruri observam ca mediul este din ce in ce mai poluat iar lucrul pe care ne este menit noua oamenilor pentru a proteja natuara si toate componentele ei este de a avea grija sa-l pastram curat.

(cu eseul acesta am câștigat un concurs la raion ;) )

(sper că te-am ajutat)

(nu uita de coroană, nu te costă nimic)


ds777: aștept coroana ;)
andrey9643: stai sa îmi apară
ds777: ok
ds777: acum poți? :)
ds777: !?
ds777: sall
ds777: din nou eu :))
ds777: acm poți ?
ds777: am mare nevoie de ea
Alte întrebări interesante