Ed. muzicală, întrebare adresată de katakoskina28, 8 ani în urmă

va rog frumos urgent dau coroana
1. Alcătuiţi un eseu „Muzica în viaţa, obiceiurile şi tradiţiile familiei mele”.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana0649
6
Ok deci



As vrea sa încep prin a spune ca muzica îmi face viata mult mai colorata. Muzica ma ajuta sa gândesc și ma ajuta sa rezolv probleme din viata de zi cu zi sau teme mult mai ușor. Muzica mi se pare foarte eficientă pentru ca,cumva genul de muzica pe care in ascultam ne influentează starea de spirit, de acea multe persoane spun ca plâng pe melodii triste,nu neaparat ca sunt triști,ci pentru ca acea melodie le inspira Tristețe. Lucruri ca acestea nu se intampla mereu,la unele persoane melodiile triste le pot exprima stari de fericire.
Se mai spune și ca,când esti trist înțelegi mult mai bine versurile melodiei, asta din cauza ca in momentul ce suntem triști ascultam mai cu atenție cuvintele și mai puțin ritmul,in schimb când sunt fericit ascult mai cu atenție ritmul melodiei.
La orice petrecere se pun melodii pentru a dansa pe ele, exista zeci de dansuri și zeci de tipuri de melodii. In familia mea se dansează mult popular și se asculta multă muzica populară,asta fiind la mama/bunica,însă eu,personal ascult orice gen de melodii pentru ca mi se par frumoase și speciale toate,in egala masura,însă prefer unele tipuri de muzica.
Oamenii tind sa judece persoanele după tipul de muzica pe care îl asculta ceea ce mi se pare o aberație și foarte prostesc.

In familia mea avem ca un fel de traditie,cred ca se intampla la multă lume însă altii prefera alt tip de muzica, la orice nunta trebuie sa fie măcar o melodie populară. Deoarece melodiile populare inspira o stare de spirit foarte buna și plină de energie pentru a porni petrecerea.
Genurile mele de muzica preferata sunt
Rap-ul(românesc și englez)care îmi exprima o stare
haotica și plină de energie
Muzica in engleză care îmi exprima o stare de pace intr un fel,ma face sa ma simt bine
Și muzica jazz care îmi exprima aceasi stare de spirit ca și muzica normala engleză.
Am observat ca ascult mult muzica ca sa ma facă sa nu mai fiu atenta la unele lucruri,cum ar fii când vin obosit de la școala sau când ma simt rău
Am playlisturi făcute fix pentru unele momente ale zilei

Mi se pare ca muzica ma ajuta foarte mult in timpul zilei și chiar a nopții pentru a-mi captura atenția sau pentru a ma face sa trec mai ușor peste unele momente ale zilei și chiar cred ca as fii destul de trista fără muzica pe care o ascult. Muzica mi se pare o arta foarte frumoasa prin care exprimi emoții foarte puternice,ceea ce o face specială.



Sincer sper ca te am ajutat,am exagerat puțin dar nu știam ce sa scriu sau cum sa mi găsesc cuvintele:)))
Alte întrebări interesante