Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog imi faceti o compunere cu titlul O zi frumoasa din vacanta!!!Da sa fie lunga de 2 pagini!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirta
65
                                          Ozi frumoasa de vacanta
                Este vacanta mare.Soarele straluceste puternic cu niste raze orbitoare.Norii sunt albi ca si vata. Cerul este albastru ca vioreaua. Iarba este verde ca smaraldul.
                In aceasta vacanta vreu sa ma distrez de minune. Anul trecut am mers la piscina unde am stat doua saptamani la un hotel. Anul asta oare unde o sa merg? 
               Mama mea a zis ca vom merge anul acesta la mare si eu abia mai pot astepta .Incep sa imi fac valizele in care o sa imi pun haine mai subtiri si poate si grose daca intr-o zi va fi mai racoare afara si voi avea nevoie de ele.
              Am pornit cu masina, cu mama  si  tata. Drumul a fost lung, a durat cateva ore intregi.  Dar intr-un final am ajuns si acolo. Soarele era puternic si orbitor. Noi am cautat un hotel la care sa ne cazam. Multe dintre ele erau ocupate da am gasit o camera pana la urma , intr-un hote de patru stele. Acolo ne- am lasat bagajele, ne-am luat costumele si am mers pe plaja sa innotam si sa ne bronzam. Ne-am distrat mult si am cumparat si niste plute ca sa stam pe ele cand suntem in apa. Dupa cateva ore lungi in care am stat pe plaja ne-am mai dus si pe la hotelul la care ne-am cazat ca sa luam cina. Desigur am mai mers si mai tarziu pe plaja dar si in urmatoarea saptamana cat am stat noi la mare. In fiecare seara dupa ce faceam dus si ne uscam faceam scurte plimbari prin oras, pe la diferite magazine.
              Vacanta a trecut repede deoarece m-am distrat mult.
              A fost cea mai frumoasa vacanta.
 
Alte întrebări interesante