Limba română, întrebare adresată de miniteo, 9 ani în urmă

Va rog imi poate face si mie cineva o scisoare catre mos craciun in care sa fie prezentate si glume va rog mult.....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BiAnca20041
1
draga mos Craciun,un copil foarte cuminte si daca te rog un cont gras in banca si un corp suptirel te rog...ca anul trecut le.ai cam incurcat.
Răspuns de 16juneyeah
1
Draga Mos Craciun ,
Stiu ca ai mai imbatranit un an si barba devine din ce ince mai grea ,dar fa si tu un efort mic ,o data pe an ,si treci si pe la mine.
Mama spune ca nu am fost tocmai cuminte si sa nu astept nimic de la tine ,si daca vreau ceva de Craciun cel mai bine ar fi sa imi cumpar singur.Dar eu n-am crezut-o pentru ca stiu ca tu esti bland si bun ,si pe langa asta sper ca ochelarii tai murdariti de vreme sa iti incetoseze cat de cat privirea ca atunci cand citesti lista copiilor obraznici sa incurci numele meu cu al altuia.
Asadar ,Mosule ,iti scriu acum ca sa fiu sigur ca nu o sa ma uiti ,ca o sa vii la mine in vizita chiar si pentru cateva minute .Si ,daca vii la mine ,iti promit ca o sa iti fac calatoria mai usoara. O sa iti golesc sacul cat de mult pot astfel incat sa mergi fara probleme la toti copiii din lumea aceasta!
Vezi ce bun sunt eu cu tine?
Ce -ar fi sa imi intorci favoarea si sa imi lasi sub bradut ce am scris in lista de mai jos? M-as bucura nespus!
Multumesc ,Mosule !
P.S : Daca vrei poti sa lasi si sania ta mareee si vestita pe balcon,si sa mergi pe jos la restul copiilor.Pentru ca ,am auzit eu de la mami ,mersul pe jos face piciorul frumos si fiind intre noi ,tu ai avea nevoie de putina miscare ,putintel de tot !
Te-am pupat ,Mosule ! Ne vedem diseara .
Cu drag ,
( numele )
Alte întrebări interesante