Limba română, întrebare adresată de stasin, 9 ani în urmă

Va rog imi trebuie o compunere Iubesti-ti aproapele.


viogeoionut: Cu Fapte sau in general ?
stasin: In general
viogeoionut: Le-am combinat :)) dar a ieșit frumos !
Scklypyrycky: parca a lui este mai frumoasa :))) bravo!
viogeoionut: Multumesc !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Scklypyrycky
17
Iubesteti aproapele este o purunca a lui Dumnezeu pe care trebuie sa o respectam pentru ca daca iti iubesti aproapele si el te va iubi dar sa-ti iubesti aproapele nu inseamna sai iubesti doar pe parinti ci si pe prieteni pentru ca si ei sunt aproapele acestia te ajuta la necaz si tu la randul tau ii vei ajuta.Asta inseamna sa-ti iubesti aproapele

Scklypyrycky: Nu stiu daca este cea mai buna compunere este mai mult ca o descriere dar cred ca merge deoarece poate fi luata ca o compunere sper sati placa si data viitoare poate o sa ajuti si tu pe cineva cu aceeasi problema.
stasin: Mersi
Răspuns de viogeoionut
15
Iubește-ti aproapele! Câteodată este tot ce are nevoie ! Iubește-l si cand greșește, atunci are cea mai mare nevoie . Nu trece indiferent pe langa persoanele din jurul tău.. Privește in jur,asculta-i , sfătuiește-i ,ajuta-i daca poti prin vorbe sau prin fapte, si mai ales iubește-i. Vecina mea bătrânica este tot timpul posomorâta, niciodată nu o vad zâmbind ..Asa ca încerc de fiecare data sa ii dau o mâna de ajutor atunci cand are nevoie. Ii fac cumpărăturile, ii matur frunzele de pe alee, chiar i-am găsit pisica ratacita prin vecini si i-am înapoiat-o. O vorba buna si un gest frumos nu ma costa nimic. Intr-o zi mi-a povestit necazul ce i-a umbrit zilele, nepoțelul ei a pierit intr-un accident de mașina .. Pentru ea toata atenția mea a reprezentat iubirea nepoțelului ce nu mai este ..si mi-a mulțumit cu lacrimi in ochi .. Mi-a mulțumit ca o iubesc .. Iubește-ti aproapele ! Câteodată este tot ce are nevoie !

stasin: Mersi foarte frumoasa
viogeoionut: Cu multă plăcere! Multumesc si eu pentru apreciere !
Alte întrebări interesante