Limba română, întrebare adresată de MileEdina17, 9 ani în urmă

Va rog ma ajutati la o compunere deapre un compiuter care este bolnav,o geanta cu carti , copii care se joaca afara si copii care dorm
Urgent va rog
Multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aida2005
0
   A fost odata ca niciodata un computer care era bolnav: acesta avea o multime de   virusi. O geanta cu carti care era de paza vazuse asta si incerca sa dea de niste copii din casa, dar unii se jucau afara, iar ceilalti dormeau si parintii lor nu erau acasa.Geanta cu carti, nestiind ce sa faca, intreba totusi computerul trist:
 - Stiu 
ca esti bolnav, computerule. ce boala ai? Poate te pot ajuta.
   - Pai vizitatorii au navigat pe multe site-uri 
cu multi virusi si acum am destul de multe erori si virusi! Si eu nu am antivirus, dar nici el nu-si face treaba! raspunse computerul fara sa-i faca placere sa-i spuna.
 - Aha... Te pot ajuta! repli
ca atunci geanta cu carti.
      Si atun
ci geanta cu carti deschise computerul. Observa problema lui mare si atunci isi scoase din ea o carte: aceasta era un manual de informatica, numai bun pentru reparat eroarea lui grava.
      Rasfoind tot manualul, ea gasi problema la sfarsitul manualui pe care o avea computerul, asa ca urma toti pasii: dezinstala cateva programe, apoi scotea un cablu mai mare si nefolositor iar apoi il verifica. computerul fericit ii zise gentii cu carti:
   - Iti multumes
c frumos ca m-ai vindecat! Nu ma asteptam sa ma vindec atat de usor! spuse el.
   Geanta de 
carti ii suna pe copiii de la joaca, pe parintii lor, precum si ii anunta pe copiii care dormeau ca computerul e reparat si poate toata familia sa se bucure de el. Mai spre seara toata familia era in acea casa si era foarte fericita din pricina gentii cu carti care reparase computerul.
Alte întrebări interesante