Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog ma ajutati : Lasa frau liber imiginatiei si realizeaza o compunere de 70-80 de cuvinte , in care sa prezinti o intrebare petrecuta in luna Octomprie , cand , plimbandu-te printr-o padure , leai intanit pe cele patru fiice ale Batranului Anotimpurilor . In compunerea ta , utilizeaza naratiunea , dialogul si descrierea . Nu uita sa-i dai un titlu potrivit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 123a123adani
3
Toamna, in caleasca ei de frunze moarte, se apropie de sfarsit. E deja sfarsitul lunii octombrie iar iarna, isi face loc incet si vrea sa puna stapanire peste campii.
Eu raman visator la cee ce vad. Cum ar fi daca am putea alege singuri anotimpul dorit? cum ar fi sa avem un buzunar fiicele Batranului Anotimpurilor?
"-Ar fi minat!' se aude o voce din spatele meu.
-dar tu cine esti? intreb mirat
-sunt zana belsugului si a bogatiei, fiica Batranului Anotimpurilor.
Eram socat, nu imi venea sa cred. Discutia cu ea m-a ajutat sa inteleg ca anotimpurile au farmecul lor ca si ca fiecare vine cand ii este randul, asta este un lucru pe care oamenii nu il pot schimba.  

123a123adani: nu le-am numarat si nici nu am prea multa inspiratie, sunt la profil vocational, dar sper sa iti fie de ajutor cat de cat, iar daca am greseli gramaticale, scuza-ma! 
Alte întrebări interesante