Limba română, întrebare adresată de daiu1, 9 ani în urmă

Va rog ma ajutati.Scrie un text argumentativ de 15 -30 de randuri despre importanta practicari unui sport la orice varsa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1397
               Importanta practicarii unui sport la orice varsta
 In opinia mea, importanta practicarii unui sport la orice varsta este una mare,deoarece sportul este benefic pentru fiecare om si influenteaza viata oamenilor.
 In primul rand,importanta practicarii unui sport la orice varsta este mare pentru ca,sportul ajuta la mentinerea sanatatii si a unei vieti echilibrate,sanatoase. Un bun exemplu poate fi urmatorul:o persoana care practica un sport(nu conteaza ce varsta are) va avea o viata sanatoasa,nu va fi sedentara,ci va face miscare,se va ingriji de corpul ei,se va ingriji de sanatatea ei. O persoana care practica un sport se va simti bine,va avea multa energie si pofta de viata.
  In al doilea rand,o persoana care nu practica vreun sport,va avea parte de o viata lenesa,sedentara. O persoana care nu practica un sport,nu se va putea bucura mult de viata,fiindca s-ar putea sa se imbolnaveasca. De exemplu:un om care nu practica un sport,duce o viata sedentara,in care nu se plimba,nu merge pe jos,ci cu masina,chiar daca poate sa mearga pe jos undeva,sta multe ore in fata televizorului si mananca lucruri nesanatoase.
   In concluzie,importanta practicarii unui sport la orice varsta este foarte mare,deoarece aduce multe beneficii in viata omului si il scuteste de multe neplaceri.
Alte întrebări interesante