Vă rog, mă ajutați și pe mine?
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
1.(x+2)(x+3)-5(x+1)=(x+1)^2+6
x^2+3x+2x+6-5x-5=x^2-2x+1+6
x^2+3x+2x-5x-5=x^2-2x+1
3x+2x-5x-5= -2x+1
0-5= -2x+1
-5= -2x+1
2x= 1+5
2x=6
x=3
De aici te descurci cu restul
2.Aici cu fractia
ai o poza sa intelegi mai bine
x^2+3x+2x+6-5x-5=x^2-2x+1+6
x^2+3x+2x-5x-5=x^2-2x+1
3x+2x-5x-5= -2x+1
0-5= -2x+1
-5= -2x+1
2x= 1+5
2x=6
x=3
De aici te descurci cu restul
2.Aici cu fractia
ai o poza sa intelegi mai bine
Anexe:
Jung18:
Mulțumesc
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă