Limba română, întrebare adresată de Deea456, 9 ani în urmă

Va rog ma ajutati si pe mine? Am nevoie de un text cu titlul ''La scaldat'' in care sa apara in special copii.Textul sa fie de 7-8 propozitii !!

                                          Multumesc mult!!  :*

                                                              




Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Romina6
1
Mihai,Alin,Daniela,Mihaela si Dorin s-au dus la scaldat in raul din apropierea satului.Afara fiind foarte cald,cum au ajuns au si sarit in apa limpede a raului nu prea adanc.Au stat acolo aproape 3 ore scaldandu-se si jucandu-se toti 5 la un loc.La un moment dat,Mihai s-a avantat in locul in care apa raului era mai adanca.S-a dus la fund,dar ceilalti patru au sarit imediat dupa el si l-au scos.El le-a multumit si le-a promis ca nu ii va mai speria niciodata si ca nu va mai intra acolo niciodata.Ei l-au salvt .Pentru asta sunt buni prieteni.


Deea456: Iti multumesc pentru ajutor textul este foarte frumos dar as dori unul cu copii mai veseli fara intamplari din acestea.
Romina6: Mihai,Alin,Daniela,Mihaela si Dorin s-au dus la scaldat in raul din apropierea satului.Afara fiind foarte cald,cum au ajuns au si sarit in apa limpede a raului nu prea adanc.Au stat acolo aproape 3 ore scaldandu-se si jucandu-se toti 5 la un loc.Au confectionat si o liana cu care sareau in apa.Se balaceau si se stropeau cu apa,facandu-i parca in ciuda arsitei de afara.Seara s-a lasat asa ca au plecat toti acasa prin racoarea serii.Cu totii erau fericiti ca si-au petrecut impreuna ziua la scaldat
Deea456: Asa mai merge! Mersi muuuulttttt de tot!
Romina6: cu placere
Alte întrebări interesante