Limba română, întrebare adresată de xarenta, 9 ani în urmă

Vă rog mă ajutați și pe mine să fac o compunere cu tiltlul Magia Crăciunului ( de obiceiuri de Iarnă). Trebuie să o fac despre așa ceva compunerea despre iarnă. Vă rog să mă ajutați e urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mercesorina
2
            Este seara de Ajun a Craciunului.Parintii pregatesc bunatati pentru masa de Craciun , eu si fratii mei stam cuminti in asteptarea lui Mos Craciun . La televizor se aud colinde de Craciun , pe drum au inceput sa umble copii la colindat . In brad , luminitele se sting si se aprind in culori diferite . In casa noastra se simte Magia Craciunului . Toata lumea este fericita si vesela . 
          Magia Craiunului uneste oamenii si ii face mai buni.
Răspuns de forevar
1
Titlu: Magia Crăciunului

Iarna,cel mai frumos anotimp,în care copiii se joaca în zăpadă sau stau lângă șemineu ban ciocolata calda.
Magia Crăciunului se simte mult mai intensa atunci când vin sărbătorile de iarna. Mamele fac cele mai bune prăjituri, colacii...,copiii se duc cu colinda și este o așa de mare bucurie când băieții și fetele cântă diferite colinde. Fetele ,,Deschide ușa creștine,,iar băieții ,,Steaua sus răsare,,.
Bine înțeles,seara în Ajunul Crăciunului se vizitează cel mai preferat de copiii Mos Crăciun! Care ne pune cadourile sub brad,la cei cuminți câte păpușă sau mașinuța,iar la cei rai câte o varga.
Toate aceste lucruri îmi amintesc cu bucurie ca trebuie sa ne mândrim ca suntem romani și sa ne bucuram ca încă mai suntem copiii.



SFARSIT

forevar: Sper ca o sa-ti placa
Alte întrebări interesante