Limba română, întrebare adresată de Denisa183736, 8 ani în urmă

Va rog ma puteti ajuta cu acest exercițiu dar sa nu fie de pe net , dau coroană celui care respectă cerința.​

Anexe:

Denisa183736: va rog sa ma ajutati e urgent
eduardpopa281: ce este casa stiu
Denisa183736: păi trebuie să rescpec enunțul si sa formulez cu consider că la început în primul rând si in al doilea rand si in concluzie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eduardpopa281
1

Răspuns:

După părerea mea, dezinteresul față de lectură duce, cu timpul, la mari pagube din punctul de vedere al creativității, vocabularului, culturii generale sau chiar sociabilității. Nu numai că este cheia către o lume paralelă, unde orice este posibil... Cititul te face mai inteligent şi capabil de anumite lucruri fără să îți dai seama, și acesta este unul dintre multele motive pentru care iubesc această activitate.

Datorită lecturii, reușesc să mă exprim cum se cuvine, am învățat multe lucruri care îmi sunt foarte folositoare chiar și în viața de zi cu zi, am compătimit personajele, râdeam când râdeau, plângeam când plângeau... Am trăit multe momente frumoase care sunt ascunse între paginile unei simple cărți. Tocmai de aceea, îi îndemn pe cei care nu agreează cititul să o facă, deoarece, la urma urmei, nu au nimic de pierdut, chiar dimpotrivă; doar de câştigat.


eduardpopa281: îs 141 de cuvinte
Denisa183736: Dacă nu era de pe net era perfecta dar oricum multumesc
Alte întrebări interesante