Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

VA ROG MULT AJUTAȚI MA,OFER COROANA ! Am mare nevoie

Anexe:

zgeorgiana18: Câinii sunt niște animale de companie foarte drăguțe, inteligente și loiale. Se spune că ei sunt singurele ființe de pe pământ care ne iubesc pe noi mai mult decât se iubesc pe sine. Studiile ștințifice dovedesc că câinii sunt pe primul loc în topul animalelor care înțeleg comunicarea umană.
zgeorgiana18: Aceștia se atașează ușor de oameni și pot fi la fel de ușor dresați, pentru că ei înțeleg din priviri ceea ce vrei să le zici sau ce gândești în acel moment. Nu degeaba se spune că câinele este cel mai bun prieten al omului și, pe bună dreptate; el nu te va părăsi niciodată, atâta timp cât îi oferi atenție, grijă și iubire. Un câine nu te va trăda niciodată, așa cum spune și Alexander Pope: “Istoria e plină de câini fideli și mai puțin de prieteni fideli.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TheaCiuprun
1
Câini sunt niște animale foarte inteligente. Ca noi să le înțelegem ce vor ei să ne comunice trebuie să fim foarte atenți la gesturile si limbajul lor fizic lor cum ar fi: când își bagă coada între picioare, înseamnă că le este frica sau dacă sunt fericiți dau din coadă. Câini nu sunt buni doar ca prieteni, ci și ca ajutoare. Ei pot fi dresați să își ajute stăpânul care are o problemă de sănătate. Cel mai bun lucru despre câini este ca nu te judeca nici o data si îți sunt mereu alături. Sper ca te am ajutat!

TheaCiuprun: Mulțumesc
Alte întrebări interesante