Engleza, întrebare adresată de elis8, 9 ani în urmă

Va rog mult ajutațima sa-l traduc
Repedeeee

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aandronic
1
Bună seara.

   Regina Victoria și-a succedat unchiul, pe regele William IV, și a devenit regina Angliei în 1837, la vârsta de 18 ani. Ea a domnit timp de 64 de ani.
   Despre viitorul său rol, Victoria a început să învețe încă fiind o mică prințesă la lecția de istoria când avea doar 10 ani. Atunci ea a declarat ”Eu voi fi bună”.
    Regina Victoria l-a cerut în căsătorie pe Prințul Albert pe data de 15 octombrie 1839. Ea a descris impresiile sale despre el în jurnalul pe care îl păstrase toată viața: ”Albert este destul de fermecător, și atât de frumos...”
    Ei s-au căsătorit pe 10 februarie 1840, și au avut nouă copii și 37 nepoți până în momentul când a murit. 
    În timpul domniei sale, care a fost cea mai lungă (și a devenit datorită acestui fapt o legendă), ea a restaurat dignitatea și popularitatea coroanei britanice.

Mult succes.

elis8: îți mulțumesc
aandronic: Cu plăcere!
Răspuns de boiangiuralucaow84zc
0
Regina Victoria l-a succesat (adică a urcat pe tron după) pe unchiul său William IV ca și regina Angliei la vârsta de 18 ani. A fost regină 64 de ani.
Victoria a învățat prima oară despre rolul ei în viitor ca tânără prințesă în oră de istorie pe când avea 10 ani și a declarat: 'voi fii buna'
Regina Victoria l-a cerut în căsătorie pe verișorul ei, printul Albert pe 15 octombrie 1839. Și-a descris impresiile despre el în jurnalul pe care l-a păstrat de-a lungul vieții sale: 'Albert e chiar frumos și arată bine'
S-au căsătorit pe 10 februarie 1840 și au avut nouă copii. Treizeci și șapte de strănepoți au fost vii la moartea ei.
Timpul ei pe tron a devenit o legendă. După timpul indelungat petrecut pe tron, cel mai lung în istoria Angliei, ea a actualizat demnitatea și popularitatea Coroanei britanice *în sensul de tot ce era legat de roialitati*
Alte întrebări interesante