Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

va rog mult am mevoie repede trebuie sa aiba o pag si jumate chiar asa lung trebuie sa fie dau votul meu 10 puncte coroana si multumesc repede va rog chiar acum trebuie am nevoooooie fac ori ce si ori cine sa maa ajute pe cuv . ca am sa va ajut si eu cu ce pot

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nero14
2
Lupta din jungla
Este o zi minunata aici in rezervatia animalelor din Sahara.Am venit intr-o scurta vizita cu parintii mei.
Ghidul turistic ne-a urcat intr-un jeep.
Ne-am indreptat usor spre rezervatie.Animalele erau de multe specii diferite.Le-am fotografiat mai de aproape,fara a ne pune in pericol viata.Era o zona frumoasa,soarele stralucea atat de puternic incat transpiram excesiv.
Deodata ne-a atras atentia un grup de girafe.Erau trei la numar si foarte agitate.
Se pare ca pasteau linistite,dar un leu vroia sa le atace.
De ce?
Era un pui de girafa printre girafe,iar furios leul dorea sa-l prinda ca sa- si asigure hrana.Desi era fara aparare,mama lui si cealalta girafa fara frica l- au atacat fara mila si la pus pe fuga.Vazanduse incoltit ,leul fugise printre copaci.
Scapase de inamic,ele au plecat mai departe pascand linistite.
Noi am filmat intteaga scena.Am ramas speriati dar si uimiti in acelas timp.Ne intorseseram in tabara pt ca se inoptase.
Intorsi acasa am ramas cu o impresie frumoasa despre aceasta excursie.Ne-an gandit cum o mama isi apara copiii cu tot ce poate ,asi girafele


nero14: si girafele si-au aparat copilul.Aceasta o fost lectie de viata........scuze am apasat pe ceva gresit si nu terminasem.
Alte întrebări interesante