Engleza, întrebare adresată de Lililola, 9 ani în urmă

Va rog mult am nevoie urgent de o traducere la o lectie
Puteti vedea lectia in urmatoarea poza va rog ff mult ajutatima

Anexe:

Qristinan: Care dintre texte?
Lililola: toate trei
Qristinan: Hmmm.. te ajut eu, dar va dura un pic.
Lililola: ok mersi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Qristinan
2
3. Relațiile de vecinătate sunt extrem de importante pentru comunitatea Amish. Ei petrec mult timp vizitându-și vecinii și întrajutorându-se. Este un lucru obișnuit ca în comunitățile Amish ca prietenii și vecinii să construiască împreună hambare noi unii pentru ceilalți. În asemenea situații, toată lumea ajută - bărbați, femei și copii. De asemenea, persoanele Amish adoră activitățile sociale. Au petreceri de nuntă grandioase și au și „zilele surorilor” când toate surorile măritate ale unei familii își aduc laolaltă copiii și soții.

4. Comunitatea Amish are propriile școli. Școlarizarea se încheie la finalul clasei a 8-a, la vârsta de 13-14 ani, pentru că oamenii Amish nu cred într-o educație superioară necesară copiilor. În școlile Amish, de obicei există un singur profesor care predă tuturor copiilor într-o singură cameră. Copiii mai mari îi ajută la învățat pe cei mai mici. Educația Amish e una practică. De exemplu, copiii sunt învățați aritmetică, cântece religioase și cum să-și câștige existența din lucrul pământului.

5. Toți membrii Amish au o puternică credință în Dumnezeu. Nu au biserici. În schimb, se întâlnesc în fiecare duminică în casele lor spre a-l venera pe Dumnezeu împreună. Au multe norme de conviețuire socială. Toți membrii Amish promit să respecte aceste reguli când sunt adulți. Dacă oamenii nu respectă cele mai importante reguli, restul comunității nu va mai vorbi cu ei sau nu va mai avea nimic de-a face cu ei până când nu sunt pregătiți să spună că le pare rău pentru greșelile lor.

Lililola: Mersiiii foarte multt :**
Qristinan: Cu drag!
Alte întrebări interesante