Engleza, întrebare adresată de adrianoincepat45, 8 ani în urmă

Vă rog mult!!!!!!!!!Cine îmi traduce acest text îi dau COROANA,promit,dar repede.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrusefcenco04
1
Prânzul era aproape gata când Pa si Domnul Boast au venit înapoi cu păstăile. Imensul iepure se rumenea în cuptor. Cartofii se fierbeau iar ceașca de cafea clocotea în spatele cuptorului. Casa era plină de mirosuri bune de carne prăjită, pâine fierbinte, și cafea. Laura a întins fața albă și curată de masă, iar în centrul mesei ea pune bolul de zahăr, ulciorul plin cu smântână, și cutia plină cu linguri de argint. În jurul mesei Carrie a pus cuțitele și furculițele, și a umplut paharele cu apă, în timp ce Laura a pregătit toate farfuriile într-o grămadă la locul lui Pa
Răspuns de IoanaHm
1

Cine era aproape gata când Pa și somnul Boast s-au întors cu sania. Iepurele ușiaș se rumenea în cuptor. Cartofii fierbeau iar ibricul de cafea clocotea în spatele cuptorului. Casa era plină de mirosul plăcut al cărnii prăjite, pâinii calde și cafea.  

Laura a întins fața de masă albă iar în centrul mesei a pus bolul cu zahăr, cana cu smântână și paharul plin cu linguri de oțel. În jurul mesei, Carrie a aranjat cuțitele și furculițele și a umplut paharele de apă în timp ce Laura a așezat toate farfuriile într-un morman la locul lui Pa.

Alte întrebări interesante