Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Vă rog mult !! Dacă mă ajutați la această compunere , va ajut la teme timp de 3 luni / sau mai mult la orice obiect . , la ce vreți voi va rog. B va rog !!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fanamichaeljacoxhrb2
2
Afara era soare dar vatea putin vantul. Era o zi importanta atat pentru noi cat si pentru profesoara de dans care isi dadea tot interesul sa nu plecam acasa de la cursuri fara sa stim toti pasii de dans.
Ne asteptam randul in fata caminului cultural din orasul doamnei profesoare Dupa jumatate de ora am intrat, era atat de multa lume. Toti erau acolo pregatiti pentru ceva bun iar noi eram uniti si nu voiam sa ii dezamagim. La mijlocul miscarilor de dans colega cea noua, Maria a pierdut ritmul si si-a rasucit glezna. N-am mai putut continua toti erau panicati si a fost cerut ajutor medical. Slava Domnului nu era nimic grav, timp de cinci minute parca totul s-a oprit in loc in sala. A fost una din intamplarile cele mai dezamagitoare din cadrul concursurilor de dans, avem timp sa ne formam destule amintiri frumoase pentru a se compensa.
Alte întrebări interesante