Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

va rog mult mult de tot saa ajutati dau cotoana va rog cat de repede posibil

Anexe:

Utilizator anonim: 4. Mi-a placut acest text fiindca trimite un mesaj aparte, are un gest de a privii unele lucruri, si de a desprinde invataturi./ Cand am citit acest text am simtit ca parca ma aflu in el, iar povestea se descrie in cuvinte care parca le aud rostite de altcineva./ Am invatat din aceasta opera cum sa privesc, sa vad sa intelg anumite lucruri din alta perspectiva.
Utilizator anonim: 5. ''Fericirea e sa nu fi al nimanui, nimeni sa nu fie al tau, - sa traiesti singur: tu si cerul'', ''in sufletul lui nu tresare nimic, decat in cele cateva zile cand dragostea il chinuieste.'' ''Caci dragostea e pentru toti acelasi vesnic chin''.
Utilizator anonim: 6. pe acesta il poti face singur ultimile trei cuvint enu se vad bine
Utilizator anonim: 7. nimic- pronume negativ, nr. sg/ toti- pronume personal, nr plural
Utilizator anonim: Pe 9 ti-l fac tot aici?
Utilizator anonim: Dragii copii, as dori sa va spun cateva cuvinte. Nu e asa ca fiecare dintre voi indiferant de varsta si-ar dori sa aiba un animal de companie? Daca este asa as dori sa va spun ca fiecare catel abondoat ar trebui sa i se mai acorde o a doua sansa, sunt tristi, fiindca nu au pe nimeni langa ei, sunt singurii si nimeni nu-i ingrijeste, si nu are grija de ei. Uitati-va doar putin in ochilor tristi.
Utilizator anonim: Sunt atat de inofensivi. Au ei vreo vina ca s-au nascut fara casa, ca nu au familie?... Fiindca eu nu cred asta, si nu cred ca voi a-ti vrea sa-i lasa-ti. Puteti avea un prieten adevarat langa voi, care sa va inteleaga si iubeasca. Sa va simta sentimentele si sa va accepte asa cum sunteti. Dar si voi trebuie sa ii acceptati asa cum sunt ei.
Utilizator anonim: Sper ca te-am ajutat!
Utilizator anonim: Cu placere!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yrinikuza
1
la ex 8, fermecat,intunecat,prietenos,fioros,zbuciumat
Răspuns de Utilizator anonim
1
8. farmec- fermecat
intuneric-intunecos
prieten- prietenos
fior- fioros
zburdam-zburdalnic



Utilizator anonim: zbucium- zbuciumat, scz dar nu am vazut bine imaginea.
Alte întrebări interesante