Limba română, întrebare adresată de jwndndks, 8 ani în urmă

va rog mult o ora am timp​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3

Răspuns:

Un obiectiv turistic

→ Castelul Peleș este unul dintre cele mai reusite monumente. Este o magnifică construcție. Te face sa te crezi foarte mic datorita maretiei ornamentale.Cladirea este atat de impunatoare incat ti se pare ca visezi.

→ Taramul pe care este construit acest maret castel este parca rupt din Rai, iar cladirea apare pura si rafinata ca o printesa intr-un lan de flori. Dar in momentul in care intri inauntru imaginea se schimba radical. Culoarea lemnului invechit te intristeaza dar tot in acelasi timp te duce intr-o lume antica, de demult, ce iti permite sa regasesti farmecul timpurilor stravechi , farmecul culturii ,al rafinamentului .

→ Nimic nu poate fi mai placut decat imaginea minunatelor sculpturi ,decat imaginea unor opere ce acum ni se par magnifice, dar care in trecut erau simple obiecte. Jocul culorilor , jocul formelor ne creaza in minte o imensa placere ,o profunda impresie ce nu te lasa sa parasesti cadrul acesta minunat. Cu cat inaintezi in centrul acestui impunator castel cu atat mai mult crezi ca e un vis.

Alte întrebări interesante