Limba română, întrebare adresată de ineedyou1285, 8 ani în urmă

Va rog mult! Repede!! Dau coroana ​

Anexe:

ineedyou1285: va rog mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de princessdiana726
1

Eram afara. Norii erau închiși la culoare, vântul adia puternic, copacii se scuturau de frunze, totul era o nebunie. Pana când a început sa ploua, la început ușor, dar după aceea foarte torențial. S au format vârtejuri imense, bubuia... Copacii erau doborâti, rufele de pe culmile oamenilor au zburat, era o agitație imensa. M am speriat asa ca am plecat acasă cu o umbrela însă mi a fost luata de vânt.

Nu mai vreau sa se mai întâmple asa ceva!

Răspuns de GOLD879
0

Răspuns:

Furtuna

Este vară, tipul este asa de frumos!Copii se joaca vatra-ascunselea și sunt foarte fericiți fiindcă acum pot sa poarte pantaloni scurți și tricou.

Când deodată un vânt rece a acoperit peisajul frumos de vară. A început sa plouă , era foarte frig iar copii erau foarte triști de frigul care rapusase toată țara. ❄️Sau dus în casa, sau îmbrăcat și după au ieșit iară pe afara.

Furtună era foarte rea, doborâse doi pomi iar chiar unul dintre copii auzise la știri un pom a căzut chiar peste o mașină și a ucis o persoană.

După un copil mic a ieșit afară fără se teama de vântul care lar fii putut lua pe sus. Era chiar să-l doboare și pe el dar noroc cu mama lui care la băgat în casă înainte se întâmple ceva rău.

Acesta era peisajul de vară care a răpus țara noastră în urma cu 5 ani. Acum însă spre fericirea tuturor nu sa mai întâmplat asa ceva.

Alte întrebări interesante