Limba română, întrebare adresată de Urss2002, 9 ani în urmă

Va rog mult sa ma ajutati cu o compunere cu titlul "MAMA". Dau coroana,am nevoie urgent de ea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Davidpiscot
2
    Mama
      Mama este acel cuvant minunat pe care l-am rostit prima data! E fiinta blajina, zambitoare, iubitoare , care imi incanta ziua cu al sau glas magic si incantator.E fiinta care iubeste neconditionat din totul sufeltul ei, care ne poarte de grija.Mama este acel brat pe care ne plangem amarul, care ne linisteste si ne spune ca totul va fi bine, facand tot posibilul sa ne ajute.Nu in ultimul rand, mama este cea care ne-a oferit cel mai de pret dar, darul vietii .Datorita mamei, ingerul trimis de Dumnezeu pe pamant, traim, iubim, visam! Mama este asemenea unei lumini.Acea lumina care te bucura si te scoate din intuneric, care iti ofera acel sprijin pe care nimeni nu ti-l mai poate da , precum si iubirea.Este zambetul de pe buzele  fiecarui om inicent si incercat de viata.
   Mama este cadoul vietii unui copil, cel mai de pret cadou oferit de Dumnezeu pe care nu il putem uita sau sa-l pierdem .
      Aceasta este mama!
   

Urss2002: Multumesc mult,foarte frumoasa!
Davidpiscot: Multumesc! :)
Răspuns de cosminaflorina56
0
08-03-2016
Tema
(compunere)
Mama


MAMA mea este cea mai buna mama din lumea asta intreaga eu vreau sa-i multumesc in ziua asta de sarbatoare fiindaca cred ca e speciala
mama vreau sa-ti multumesc pentru tot ce faceai si faci pentru mine.
te iubesc si vreau ca toti sa afle cat de mult imi iubesc eu mama
incheiere;
Mama te iubesc din toata inima mea
Alte întrebări interesante