Limba română, întrebare adresată de kati58, 9 ani în urmă

Va rog mult sa ma ajutati!!!! DAU CORONITA!!! Alcatuiti o compunere de 15 randuri care sa inceapa cu urmatorul enunt: AS VREA SA FIU UN CODRU PENTRU CA....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paulakamelya
1
     As  vrea sa fiu un codru,pentru ca sunt casa a mii de fiinte si aurul verde al tarii.Oamenii ma iubesc,deoarece sunt un loc in  care te recreezi si poti asculta susurul apei,cantecul pasarilor.
     Iarna sunt un loc ascuns dintr-o poveste magica.Toamna sunt multi copaci colorati.Frunzele galbene,ruginii,maronii se lasa purtate de adierea vantului care trece pe aici,prin codru.
     Vara muzica nu se opreste in codru.Trilurile rasuna de peste tot.Caprioarele vin sa se adape la apa ,gusta din iarba verde si privesc la mandrul soare.Pe  frunzele mele se aseaza adesea razele aurii ale bulgarului de aur.
     Sunt un loc magic in toate anotimpurile,dar primavara eu ma trezesc din  nou la viata.Crengile sunt pline de cuiburi si in fiecare zi de primavara cate un puisor micut de randuni ,cuc si multe alte specii de pasari ma saluta cu un buna dimineata plin de veseli.Ma simt bine cand am pe langa mine o groaza de animalute si pasari jucause si adorabiel.
         Ce frumos este sa fii un codru!
    


               Nu m-am verificat scz daca am greseli.SPER CA ITI PLACE!
        


kati58: Multumesc mult. Foarte frumos
paulakamelya: cuplacere si multumesc
Alte întrebări interesante