Limba română, întrebare adresată de lorylorena844, 9 ani în urmă

Va rog mult !! un rezumat dupa regulile de rezolvare a unui rezumat !!!!! Povestea celor doi sori !! Va rogg mult !! DAU COROANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 0757192776
5
Un tanar pamantean pregatit pentru zboruri galactice cu scopul de a transmite informatii pe terra.Se opreste pe planeta Ahra .Fiind cazat la hotel el este neplacut surprins de disconfortul patului,inexplicabil pentru o societate atat de avansata ca  cea de pe Ahra.
Plimbarea prin oras ii diminueaza aceasta prima impresie neplacuta.Felul descris de a fi al oamenilor este adeverit de cunoasterea unei tinere ahriene numita de acesta Riluri.Aceasta sa-i arate orasul.Vizitatorul admira aspectul modern al cladirilor,munca ordonata a oamenilor,lipsa totala de ostentatie in imbracaminte si  comportament.Aceste  impresii ii sunt total schimbate seara cand totul capata aparenta unei nebunii de  neinteles.Oamenii urla cuvinte fara noima,scotand sunete nearticulate,imbracati si vopsiti strident,comportandu-se ca si cum ar fi drogati.Intalnirea  cu Riluri este un adevarat soc.El aproape nu o mai recunoaste datorita nu numai a costumatiei ci si expresiei fetei.Profund tulburat vizitatorul revine la hotel.A doua zi are insa surprize de a gasi orasul asa cum il vazuse intai calm si linistit.Cautand explicatii el constata ca planeta era luminata alternativ de doi sori.Cel de zi avea lumina benefica datatoare de echilibru si armonie,iar cel nocturn cu lumina lui benefica dezlantuia instincte primare in ahrieni.

Alte întrebări interesante