Va rog mult URGENT!!!
Rezolvati in R ECUATIA x(x+2)-(x-3)(x+3)=12
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
E = x(x+2)-(x-3)(x+3) = 12
= x^2 + 2x - (x^2 - 3^2) = 12
= x^2 + 2x - x^2 + 9 = 12
= 2x + 9 = 12
=> 2x = 12 - 9 = 3 => x = 3/2
= x^2 + 2x - (x^2 - 3^2) = 12
= x^2 + 2x - x^2 + 9 = 12
= 2x + 9 = 12
=> 2x = 12 - 9 = 3 => x = 3/2
Zmau2001:
ce inseamna ^
Alte întrebări interesante
Ed. tehnologică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă