Va rog muuult!!! Și cu explicație dacă se poate!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/dab/53ba92edf7414bfbe0c3e1919d489082.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2/(√2 - 1) + 3/(√2 + 1) = 2(√2 + 1)/(√2 - 1)(√2 + 1) + 3(√2 - 1)/(√2 + 1)(√2 - 1) =
= 2(√2 + 1)/(2 - 1) + 3(√2 - 1)/(2 - 1) = 2√2 + 2 + 3√2 - 3 = 5√2 - 1
7/(3 - √2) = 7(3+ √2)/(3+√2)(3 - √2) = 7(3 + √2)/(9 - 2) = 7(3 + √2)/7 = 3 + √2
5√2 - 1 - 3 - √2 = 4√2 - 4
Darrin2:
Ati gresit ceva..
Răspuns de
2
Explicație pas cu pas:
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/de7/dcde0b78b67e970dffe32b8bbb2d3e09.png)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă