Limba română, întrebare adresată de T2I0N0A1, 9 ani în urmă

Va rog muuuult de tot

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Constientizarea greselilor este primul pas spre vindecare.Atunci cand ne dam seama ca am gresit deja am parcurs jumatate din drumul prin care ne eliberam de vinovatia lor.
In primul rand, conform dictonului latin ''Errare humanum est'', orice om este supus greselii. Dumnezeu nu ne cere sa nu gresim pentru ca el ne cunoaste neputintele si slabiciunile.Tot ceea ce doreste de la noi este sa le recunoastem, sa le regretam si sa nu le mai repetam.
In al doilea rand exista multe tipuri de greseli, unele mai grave ,altele mai usor de reparat.
Una dintre greselile pe care Dumnezeu le uraste este minciuna.Ea este considerata ca fiind fapta cea dintai pentru care ingerul lumnos s-a transformat in demon si a cazut din rai. Este o fapta pe care Dumnezeu o pedepseste mai aspru decat multe altele facute de om.
Mi s-a intamplat sa mint .Nu am mintit lucruri grave dar am facut acest gest dezonorant pentru evita unele evenimente si situatii care ma deranjau.Am simtit pedeapsa divina si pentru aceste mici si marunte minciuni. Nu cred ca  merita nimic pe lumea asta sa il superi pe Dumnezeu. In marinimia si bunatatea Sa ne iarta dar ne si corecteaza prin suferinta.
In concluzie nu e bine sa minti, oricat de mica ar fi minciuna pentru ca mai devreme sau mai tarziu, Dumnezeu te va face sa simti rusinea ei pe propria piele. Si daca acest lucru se intampla din firescul lucrurilor si neputinta firii, sa nu ne fie rusine sa  recunoastem acest lucru pentru a indeparta pedeapsa divina.


Utilizator anonim: luminos
Alte întrebări interesante