Matematică, întrebare adresată de octavianbilbie, 8 ani în urmă

va rog nu inteleg exercitiile de acest fel​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maverickarcher
2

(2√2 + 1)(2√2 + 2) = 2√2 · 2√2 + 2√2 · 2 + 1·2√2 + 1·2 = 2·2 · √(2·2) + 4√2 + 2√2 + 2 = 4√4 + 6√2 + 2 = 4·2 + 6√2 + 2 = 8 + 6√2 + 2 = 10 + 6√2

Răspuns de jojoi54
2

Explicație pas cu pas:

2 \sqrt{2 }  \times 2 \sqrt{2}  + 2 \sqrt{2}  \times 2 + 2 \sqrt{2}  + 2 \\ 8 + 4 \sqrt{2}  + 2 \sqrt{2}  + 2 =  \\ 10  + 6 \sqrt{2}

Alte întrebări interesante