Limba română, întrebare adresată de samuil040907, 7 ani în urmă

va rog o compunere! Cu cuvintele( am devenit, eu sunt,eu par, am ajuns,el se face,eu arat, am fost numit,am ramas,am iesit) +15 randuri si de la pers. 1​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea190810
1

Răspuns:

Buna! :)

Aceastaeste compunerea!

Am devenit un om matur, responsabil și independent. Eu sunt cineva care știe să își gestioneze timpul și să ia decizii importante în viață. Cu toate acestea, uneori, eu par un pic confuz și indecis, încercând să găsesc direcția corectă în ceea ce fac.

Am ajuns să realizez că fiecare dintre noi are un scop unic în viață și trebuie să ne găsim propriul drum pentru a-l atinge. În căutarea mea, am întâlnit oameni minunați și am învățat multe lucruri noi.

El se face că viața este o călătorie plină de provocări și încercări, dar și de bucurii și reușite. Important este să învățăm din experiențele noastre și să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem.

Eu arat așa cum sunt, fără artificii sau fățărnicie. Îmi place să fiu autentic și să mă prezint așa cum sunt, fără să încerc să impresionez pe nimeni.

Am fost numit "rebel" de mulți dintre prietenii mei, dar asta nu m-a oprit niciodată să îmi urmez visurile și să încerc să fac ceea ce îmi face plăcere.

Am rămas mereu o persoană curioasă și dornică să învăț lucruri noi, indiferent de vârstă sau de stadiul în care mă aflam. Îmi place să îmi pun întrebări și să caut răspunsuri, chiar și atunci când nu sunt ușor de găsit.

În cele din urmă, am ieșit din zona mea de confort și am încercat lucruri noi, ceea ce m-a ajutat să cresc și să mă dezvolt ca persoană. Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care le-am avut și pentru oamenii minunați pe care i-am întâlnit pe parcursul acestei călătorii.

Sper ca te-am ajutat! :)

COROANA? :))


andreea190810: nu inteleg
andreea190810: ok
andreea190810: da fa o întrebare noua
samuil040907: okei
andreea190810: îți raspund
andreea190810: pune 50 de puncte că îți răspund în 2 minute
panasorin6964: ok
samuil040907: mecri
andreea190810: ai pus??
samuil040907: Yes
Alte întrebări interesante