Limba română, întrebare adresată de andramotata, 9 ani în urmă

va rog o compunere cu titlul la bunici .IMAGINEAZA-TI CA TI SE INCREDINTEAZA SARCINA DE A TE OCUPA O ZI DE ANIMALE SI GOSPODARIA BUNICILOR CARE LOCIESC IN MEDIU RURUAL.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
18
                                                 La bunici


    O noua zi incepe cu deosebite planurii si multe alte sarcinii. In vacanta parintii mei au zis sa merg la tara pentru a ma relaxa, iesint din toata aglomeratia de la oras.
  La inceput nu ma obisnuisem deloc, fiidca eram obisnuita sa aud mereu aglomeratie cea mare de la oras, pecand la tara era o liniste eterna, iar cantecul pasarilor erau foarte frumoase. Intr-o zi bunica mea ma trezise din zori, fiidca ei trebuiau sa plece pana la spital sa-si faca niste analize. Asa ca trebuia sa am grija de animale, am inceput astfel: m-am dus sa mananc, si m-am gandit si ca animalele terebuie sa manance. M-am dus in grajd si am inceput, le-am dat sa manance, dupa care am luat cai pe rand, si i-am dus in tarcul lor, pentru a se plimba si ei putin. Era foarte frumos, mult de munca, dar si distractiv. Am inceput sa fac curat la animale si in casa, cad si in curte. Mereu ma duceam in grajd pentru a vedea daca animalele mai au nevoie de ceva. Ma simteam foarte atasata de ele. Tesalam cai, care se simteau minunat. Dupa ce terminam o treaba si numai stiam ce sa fac ma asezam putin jos si mai uitam in jur pentru a-mi da seama ce sa mai fac. 
   Cand bunicii mei se intoarse, le-am povestit tot si m-au laudat, dupa care eu am adormit obosota, visand foarte frumos. Ce zi minunata!

andramotata: MULTUMESC FRUMOS
Alte întrebări interesante