Limba română, întrebare adresată de Kurac, 8 ani în urmă

Va rog o compunere de 20 de randuri cu titlu : Va sosi vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de coceangaaurat
0

Va sosi vara

Va sosi vara . Copii sunt veseli pentru ca vor lua vacanta , miile de fluturii colorati zboara pe cerul senin , Soarele straluceste vesel si florile iubitoare de caldura au inflorit .

Afara temperatura este ridicata , iar totii oamenii stau la umbra , mananca o inghetata si copii se balacesc in piscina . Vara este anotimpul distractiilor pentru ca oamenii se duc la mare si au timp sa se ditreze . Desi este foarte cald , majoritatea oamenilor le place vara .

Vara este un anotimp plin de bucurii !!!

Explicație:


Kurac: Multumesc tare frumos
Răspuns de denisabianca25
0

Va sosi vara

Vara este un anotimp așteptat de toți copii deoarece vine vacanta de vara, iar frumosul peisaj câmpiile verzi și libertatea ii binedispune pe toți. Vara cu toții călătorim într-un tărâm al viselor, unde suntem total lipsiți de școală, iar visele noastre ne sunt puse în practica. În acest tărâm al viselor și speranțelor cu toții avem o libertate ieșită din comun și o binedispunere fantastica. Pe lângă toate acestea cu toții călătorim și în alte tari unde vedem fel de fel de peisaje și multe altele care ne încântă privirele. Suntem dornici sa vizitam orice exponat dintr-un muzeu orice peisaj montan sau chiar Marea.Bineinteles ca nu trebuie sa uitam de temele de vacanta care sunt singurele care ne strica minunata vacanta, dar din păcate fără ele nu am știi multe lucruri pe care le știm în momentul de fata. Vara este anotimpul meu preferat și as dori sa fie tot timpul. În concluzie este un anotimp minunat așteptat de fiecare dintre noi, nu doar de copii ci și de adulți

Sper ca te-am ajutat nu am avut timp sa scriu mai mult pentru ca mâine am teza la romana

Succes!


Kurac: Multumesc tare frumos
denisabianca25: cu plăcere nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante