Limba română, întrebare adresată de pizzicato, 9 ani în urmă

Va rog o compunere de de opt-zece randuri despre "Ești la cinema. Cineva, lângă tine, mănâncă bomboane și face zgomot" -fara dialog, -dau 25 de puncte !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
4
În weekend -ul trecut am fost la cinema împreună cu fratele meu, unde era premierea unui film în care juca actorul meu preferat. Nici nu începuse filmul bine când în spatele meu un tip tot spărgea de zor la niște bomboane creând un zgomot în timpul filmului. M-am uitat la el de câteva ori crezând că poate se simte și încetează, dar din contra parcă mai rău făcea. Văzând că nu încetează, i-am spus cu frumosul că nu este plăcut sa faci zgomotele astea în timp ce vrei sa urmărești un film. Până la urmă a renunțat dar deja trecuse jumătate din film și parcă nu înțelegem nimic din acesta. Urma ca săptămâna viitoare sa mergem sa vedem din nou filmul cu speranța că de data asta nimeni nu ne mai deranjează.
Răspuns de Alexandra5005
3
Am fost acum cateva zile la cinema cu o prietena. Când am ajuns, m-am așezat pe un scaun și am început să privesc atentă la marele ecran. pe la jumătatea filmului lângă mine s-a așezat un om cu o punga de popcorn. El mesteca cu gura deschisă și făcea zgomot. Mă enerva la culme că nu puteam sa aud la film personajele cum vorbesc. Auzeam numai cum pleoscaia și mesteca in așa fel încât voiam deja sa urlu la el să nu mai facă asta.
Nu doar eu eram deranjata de acel zgomot. Mulți altii erau stresați de acel zgomot. Până la urmă un om și-a luat inima în dinți și i-a spus " Va rog mestecați cu gura inchisa! deranjați oamenii!!" Atunci în sfârșit am putut urmării filmul în liniște. A fost un film super.

pizzicato: mersi :D
Alte întrebări interesante