Limba română, întrebare adresată de Multă, 8 ani în urmă

Vă rog o compunere descriptiva despre Bunica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fatacucompuneri
2
Bunica

Bunica mea este un om minunat! Nicio-dată nu stă când mai este ceva de făcut prin gospodărie! Gătește, spală, matură, sterge praful... Însă, chiar dacă este ocupată, mereu găsește timp să îi ajute și pe alții! Și își face mereu timp pentru mine!

Bunica, dacă nu este în casă este în grădina la legume! Cultivă (spui tu câteva legume cum ar fi morcovi) și are chiar și porumb. Un întreg lan de porumb! Pe care îl cultivă singura! Este un om cu o voința puternică!

Buni este o femeie silitoare, buna la suflet, nu prea înaltă(șah dacă e modifici) dar cu un talent ce trece de tavan! Se pricepe la prăjituri și, în general la deserturi!

Are niște ochi(ce culoare au) și un par (drept, ondulat sau cum îl are dânsa) de culoare (ce culoare are părul său)

Imi iubesc bunica!

Multă: Mulțumesc mult
fatacucompuneri: nu ai pentru ce!
Răspuns de Utilizator anonim
1
Bunica
Când bebeluș am fost bunica mea m-a îndrăgit chiar din prima zi în care am ajuns acasă.S-a chinuit ca o mamă să mă facă să nu mai plâng.S-a jucat cu mine,m-a făcut fericită în fiecare Îmi făcea mâncărică foarte delicioasă.Mi-a cumpărat ca o a doua mamă hăinuțe drăgălase.Jucării o grămadă mi-a cumpărat și nu m-am săturat nici cu atâtea.Când părinții nu au fost acasă,și a plouat cu găleata,tunete și fulgere m-a luat în brațe,și m-a legănat ca să adorm și să nu îmi mai fie frică.Era o bunică foarte muncitoare ca și o albină.Multe cântece mi-a zis,chiar și poezii.
Nici măcar un moment nu m-a lăsat singurică.

Sper că te-am ajutat!:)
Alte întrebări interesante