Limba română, întrebare adresată de Qazx, 8 ani în urmă

Va rog o compunere in care personajul principal sa fie o omida.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenanicoleta09
6
A fost odată ca niciodată o omidă, care nu avea familie și nici prieteni. Într-o zi însorită omidă a plecat la plimbare, a mers ce a mers și sa întâlnit cu un greiere, au făcut cunoștință și după omidă a întrebat încotro te îndrepți. Greierele a spus trist nu știu unde ma duc dar vreau sa îmi fac prieteni mulți, atunci omidă a spus vrei sa vi cu mine acasă, vom fi cei mai buni prieteni, greierele bucuros a zis daa asa au pornit amândoi spre casa bucuroși și fericiți ca acum nu mai sunt singuri. Sper sa fie bine
Răspuns de Utilizator anonim
5
Iarna cea rece si cruda este pe sfarsite.Acum Primavara a venit si toata natura a inceput sa renască.Toate florile isi revarsa minunatul parfum peste iarbă verde si lucioasă.Pe ici,colo mai este putina zăpadă care se va topi in curand.
Copacii inmuguriti deja au câteva frunzulute verzi.Gazele ies din ascunzisurile lor si se bucura de căldură.
O omidă care de ceva timp mănâncă tot mai mult pentru ca urmează sa isi facă un alt cocon a se transforma intr-un fluture.
După 5 zile,cand se simte pregatita aceasta isi gaseste un loc potrivit si începe magia.Buburuza,albina si melcul o privesc uimiți.Cand iese de acolo este un fluture multicolor care zboară pana lin înaltul cerului.Apoi colindă din floare in floare.
Aceasta este omidă care se va bucura de viata de fluture!

Qazx: Multumesc
Utilizator anonim: cu placere!
Utilizator anonim: va place copii compunerea meam
Utilizator anonim: ??
Alte întrebări interesante