Limba română, întrebare adresată de n9nonpjjc, 8 ani în urmă

Vă rog,o scrisoare adresată clasei în care vorbiți despre carantină!Mai exact ce ați făcut,ce ați simțit,ce va bucurat/întristat și ce vă doriți...​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denysa3639
1

Explicație:

"O carantina cu palpitații"

Mai țineți minte dragi colegi cand ne doream o vacanță mai lunga, o minune in asa fel incat sa se inchida școlile?

Pai iată, acum stăm acasa de atata timp și inca v-om mai sta, din cauza acestui virus corona.

Mulți oameni se plictisesc in carantina, chiar incep sa înnebunească iar unii nu mai suporta și ies afară, expunandu-se in fața virusului.

Dar eu, in schimb nu m-am plictisit deloc. Cel mai important lucru pentru a nu ma plictisii a fost sa imi fac un program, unul ușor si rezonabil.

Poate ne doream noi sa scapam de scoala dar iată ca facem școala online. Așa ca peogramul meu era mai mult bazat pe timpul in care fac ore si teme.

In primele săptămâni ma plictiseam, ma plictiseam chiar foarte mult. Dar asa cum am zis mai inainte, mi-am facut un program.

Dimineața, aveam sentimentul ala ciudat ca.. Nu mai e ca inainte cand ma trezeam repede, mancam, ma spalam, ma imbracam si repede la scoala. Era altfel.. Odata cu timpul ăsta stat atata acasa si mesele mele s-au cam inmultit, adica mâncam fix cand imi era foame, mai exact... Mai mereu.

Stau mult sa imi fac temele si sa imi scriu lectiile, dar la final, am un sentiment de bucurie ca, am terminat. Si in timpul liber pe care mi-l fac uneori, mai desenez, incerc sa invat sa cand la chitara, uneori.. Mai gatesc si eu cate ceva bun, și fiindca nu mai avem voie la cumparaturi, a inceput sa-mi placa sa fac cumpărături online.

Am rabdare, fiindca stiu ca vom reuși si vom infrage acest virus care s-a izâcnit in țara noastra si in multe altele, pentru a face asta, pentru a-l infrange cat mai repede am priceput ideea ca Nu inseamna Nu si ca nu trebuie sa iesim afara, putem sa iesim doar atunci cand este chiar necasar. Incer sa raman pozitivă si sa gandesc ca totul va fi bine. Iar daca ne iubim familia, ceea ce cred ca o fac toti, e bine sa respectam regulile si sa stăm acasa, incercand sa facem rost de cat mai multe ideii pentru a nu ne plictisii.

Cam atata am avut de spus, fii optimist si stai acasa!!


denysa3639: izbucnit*
denysa3639: e ok textul?
n9nonpjjc: mulțumesc mult!nu mă așteptam,amu' sper doar să n-o vadă colegii mei :))
n9nonpjjc: foarte frumos
denysa3639: pentru nimic! o seara frumoasă!
denysa3639: nu vreau sa par cerșetoare sau d'asta , dar imi poti da coroana?
n9nonpjjc: Nu știu,nu cred că merge să dau pana nu sunt doua răspunsuri...
denysa3639: A.. ok. Nu e nimic. Intrebam si eu. Spor la scris.
n9nonpjjc: Mulțumesc
Alte întrebări interesante