Fizică, întrebare adresată de georgi0123, 8 ani în urmă

Vă rog! Ofer COROANA!

Astăzi este ziua de naștere a lui Valentin . Claudia și Ioana vor să-i facă o surpriză . acasă la Claudia, ele au pregătit ingredientele pentru o ciocolată de casă gustoasă, precum și un vas de formă paralelipipedică(Cu lungimea L, lățimea l și înălțimea h), În care să fie turnată ciocolata .
a). Claudia și Oana au măsurat cu rigla dimensiunile exterioare ale vasului și le-am notat în tabelul 1.
Completează tabelul și prezintă Rezultatul determinării volumului sub forma V=V+-delta V.
b). După întărirea ciocolatei, blocul de ciocolată scos din vas are dimensiunile L0=11cm, l0=5cm și h0=3cm. Fetele au tăiat ciocolata în cubulețe cu latura d0=10mm, Fără să se piardă nimic apoi au aranjat cubulețele sub forma unui cub mai mare, folosind numărul maxim posibil de cubulețe, iar pe restul le-am mâncat pe loc.
Calculează cu cat la sută este mai mare numărul total de cubulețe obținute față de cele mâncate .
c). Pentru a ajunge cu biciclete la casa Claudiei, Oana are de mers pe o porțiune orizontală de drum, iar apoi trebuie să urce și să coboare un deal. Oana se deplasează pe porțiunea orizontală cu viteza constantă v1=16km/h, Urcă dealul cu viteza constantă v2=12 km/h Și coboară Dealul cu viteza constantă v3=24km/h. În acest caz Oana parcurge drumul dus întors în Delta t=30 min. Care este distanța străbătută de Oana până la casa Claudiei? Care este viteza media a Oanei pe drumul dus-întors?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaflocea3
2

Explicație:

Sper ca nu e prea târziu ❤️

Anexe:
Alte întrebări interesante