Limba română, întrebare adresată de costiinfinite30, 8 ani în urmă

Va rog pana mâine dacă se poate dau coroana!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sa compunem scrisoarea !

02.03.2021

Draga mea Lore,

Ma bucur ca iti pot scrie acum, cand m-am inzdravenit dupa boala destul de grava pe care am avut-o. Imi place sa stiu ca esti sanatoasa, ca poti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau, ca esti fericita fara sa duci grija ca poti pati ceva!

Am trecut prin cele mai urate luni din viata mea si nu mai doresc sa se reintoarca, fiindca nu stiu cum voi mai putea face fata! Ca sa nu te plictisesc prea mult, iti voi spune cum ma  mentin eu acum sa fiu sanatoasa ( asta fiindca in cealalta srisoare tu m-ai intrebat) si abia astept sa ne revedem pentru a ne impartasi " micile barfe de cartier" de la care am lipsit cam mult.

In fiecare zi inainte de micul dejun, beau un pahar cu apa, da, da apa pentru fluidizarea sangelui. Mananc cereale integrate cu o cana de lapte si apoi trec la  lectiile online! - mama are grija sa imi pregateasca o mica gustare pe la 10 fiindca trebuie sa urmez stric tratamentul. Masa de pranz o servesc intotdeauna la ora fixa ( chiar daca sunt inca la cursuri),  ma odihnesc obligatoriu, pentru a nu obosi prea mult si daca reusesc scriu temele. Obligatoriu trebuie sa fac miscare si sa ies la plimbare pentru a-mi reimprospata starea generala.

Sper ca nu te plictisesc prea mult, dar te rog, incearca sa iti pastrezi sanatatea la care sa tii ca la ochii din cap!

Abia astept sa ne vedem ca sa iti spun pe larg toate "cele" si sa  ne impartasim impresiile care ne lipsesc.

 Cu drag a ta prietena,

Cora

Explicație:


costiinfinite30: Mulțumescu mult!
Komisarul: Sa-ti fie de folos!
Komisarul: tTarziu am realizat ca esti baiat! Inlociesti penumele!
costiinfinite30: Nu e nici o problema oricui se poate întâmpla .
Alte întrebări interesante