Limba română, întrebare adresată de melenciuccristina198, 8 ani în urmă

Vă rog rapid o compunere cu titlu dat scumpa calda primavara deai intors la noi in tară

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodorapuia17
5
Primăvara este anotimpul cel mai fascinant , frumos , minunat si cel ce ne face sa zâmbim și sa fim mai Fericiți ! Primăvara ne aduce flori frumoase , ne aduce in apoi frumoasele păsărele , copăceii înfloresc iar , pe noi ne face sa fim bucuroşi ! Razele soarelui se scurg ușor pe case , mirosul florilor , Zambilelor , Ghioceilor , ne face sa ne simțim ca in paradis . Cerul senin , fără nici un nor , te face sa stai melancolic și sa te uiți la Frumusețea primăverii ! Animalele zburda pe câmpii , se joaca și se bucura de Frumusețea acestui anotimp ! Toți oamenii ies sa se plimbe , in parcuri , merg acolo unde se simt bine , unde natura este cea care ii face sa zâmbească . Primăvara este regina noastră , cea care mereu ne aduce zâmbetul pe buze , ne aduce toate bogățiile , si este cea care ne aduce fericirie și iubire ! Primăvara este acea perioada a anului , când la soare e vara , iar la umbra e iarna ! Zâmbetul e primăvara chipului tău !



Sper sa ajute

gusoaianeculai: Hey..Vrei sa ma ajuti si pe mine la un exercitiu??Te rog...
gusoaianeculai: Exercitiul cu ,,Precizati in 5 randuri....,,Te rog
melenciuccristina198: Bine
melenciuccristina198: Care????????????
gusoaianeculai: La ex. al 2-lea...Te rog.La care nu a raspuns nimeni
melenciuccristina198: Eu sunt cl4 și sunt băiat
AnaSMary: Doar 5 randuri ?
gusoaianeculai: Da sau cate vrei...
gusoaianeculai: Asa zice enuntul
gusoaianeculai: Eu sunt fata,am 12 ani si sunt in clasa a 6
Răspuns de AnaSMary
1

Răspuns:

Scumpa calda primavara te-ai intors la noi in tara

In dimineata de 23 aprilie mama ma trezise sa mergem la padure pentru a ajuta animalele cu ce au nevoie . Toata familia a plecat ,pe aleea care ducea spre padure erau  fel si mii de floricele :galbene , rosii chiar si multicolore ,totul atat de viu si minunat ,aerul era asa de cald se simtea mireasma florilor ,atat de parfumata .

Mergeam printre copacii ce erau imbracati cu podoabele lor stalucitoare albe si roze ,totul era atat de verde ,razele calde ale soarelui mângâiau dealurile înverzite .

Animalele au iesit din casele lor si au inceput sa joace  ,pasarile imi sopteau la ureche ,,Primavara s-a intors '' .Toata lumea era atat de fericita iarna cea grea trecuse ,a venit primavara si o data cu ea mi-a adus si fericirea .

Explicație:Sper ca te-am ajutat ,ideiile mi-au venit pe loc .


gusoaianeculai: Hey vrei sa ma ajuti??
Alte întrebări interesante