Va rog repede 6x²-9x-(3x-1)(3x-2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6x² - 9x - (3x - 1)(3x - 2) =
6x² - 9x - (9x² - 6x - 3x + 2) =
6x² - 9x - 9x² + 6x + 3x - 2 =
- 3x² - 2
mariangabi2005:
Ms bro
Răspuns de
1
6x² - 9x - (3x-1)(3x-2) =
= 6x² - 9x - (9x² - 6x - 3x + 2) =
= 6x² - 9x - 9x² + 9x - 2 =
= -3x² - 2
Alte întrebări interesante
Religie,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă