Limba română, întrebare adresată de irinacristina42, 8 ani în urmă

va rog repede! Ajutați-mă!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BiancaRebeca
4

7. Alor mei, ale căror

SIII

Cu pași încrezători dar nerăbdători, am pășit în galeria de artă, iar un amalgam de culori si de imagini mi-au umplut ochii si mintea.

Mi-am început turul cu peretele din stânga, oprindu-ma in dreptul fiecărei picturi și studiind-o cu atentie. Prima operă de artă reprezenta un peisaj din natura. Iarba verde precum smaraldul, cerul cu nuanta lui de turcoaz, si copacii care se înălțau până aproape de nori, păreau atât de reale încât pentru o fracțiune de secundă am și uitat aflam în galeria de artă. Astfel am parcurs mai multe picturi, unele reprezentând oameni, altele obiecte, însă ultima pictură m-a impresionat cel mai tare. In aceasta era reprezentată o scenă, cortinele vișinii care erau atât de realistice încât păreau făcute din catifea erau frumos legate la marginea fiecărui capat de scenă, iar în mijloc, sub lumina reflectoarelor, se găsea cu pian grandios, pe clapele căruia degetele unei doamne elegante dansau. Fiecare detaliu era atent lucrat, iar eu mi-am dat seama acest lucru nu putea sa însemne decat extrem se multe ore de muncă. Însă si rezultatul este pe masura. In jurul meu blițurile aparatelor de fotografiat străluceau, imortalizand frumoasele opere de artă. Am reusit si eu fac câteva fotografii, si sunt sigură voi uita pe ele de cate ori voi avea nevoie de o sursă de inspirație.

Niciodată nu mi-am închipuit niste picturi vor putea fascina atât de tare, însă acestea au fost cele mai uimitoare opere de artă pe care le-am văzut vreodată! Sunt sigura voi vizita cat mai des si alte galerii de artă.


irinacristina42: ms mult!!
Alte întrebări interesante