Limba română, întrebare adresată de frumy1, 9 ani în urmă

Va rog repede cu o intamplare hazlie ( Poate fi si imaginara ) < Dar nu deaia cu zane . Va rogggggggggg !!!!!!!!!!!!
Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ManoliLudmila
1
Era o data o fata care sa dus la tatal(regele) sau si ia spus sai dea coroana sa,tatal ia spus ca nu se poate este al lui.
Atunci fata sa dus in camera sa si se gindea..
Noaptea ea ii fura coroana tatalui si eo datu unei broste,tatal cind sa sculat a intrebat de fica unde-i coroana,ea ii spusera sa este pe capul unei broaste//

frumy1: Tare
Răspuns de alexgw
2
Eram cu prietenii la joaca si am hotarit noi toti sa plecam la furat cirese la Mos Ion. Am plecat noi ,dar nimeni nu erau acasa, cind sarisem gardul ne-am impartit in 2 echipe care la cirese si care la capsune... Baietii s-au urcat in pom si le dadea jos, iar fetele le puneau in poalea de la maiou... Cei cu capshunele au cules tot la rindul si a calacat tot firisorul de frunza de capshune. Fetele ce tineau capshunele si ciresele in poalea de la maiou s-au murdarit tot, baietii care s-au urcat in pom si-au rupt hinele, iar baiati de la capshune si-au murdarit miinele... Totul a mers bine, iar spre drum ne vine in cale mos Ion, si ne intreaba de unde am luat ciresele si capsunele, unul dintre noi zice ca de la unchiul sau.Dadind din cap pleaca acasa,iar peste 5 minute se reintoarce la locul nostru de joaca si ne intreaba, " Mai , auziti, dar unchiul acesta al vostru nu e cumva Mos Ion,adica eu?"

frumy1: Iti dau coroana ! Mersi mult , mor de ras !!! :)))
alexgw: Ma bucur ca ti-a placut ))))))
frumy1: E super tare , inca mai rad !!!!!!!!!!!!!! :)))))
Alte întrebări interesante