Limba română, întrebare adresată de andreyraducu2009, 8 ani în urmă

va rog repede dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnnaDiggory
1

Calități: Să te poată ajuta

Mie mi-ar plăcea să fiu prietenă cu munca deoarece, munca poate să te ducă oriunde vrei să ajungi. Adică, dacă tu vrei sa ajungi _ (scrie tu ce vrei sa ajungi) munca o sa îți fie un prieten destul de bun.

sper ca e bine!! Spor la teme presupun

Răspuns de anastasiasolomon09
0

Salut!

Răspuns:

Cine este munca?

Salut! Numele meu este Dani și sunt nou-venit în clasa a VII-a A. Astăzi voi descrie cum a fost întâlnirea dintre mine și o colegă de clasă, munca. Intrasem în clasă și, timid, m-am așezat la banca mea, uitându-mă în jur. Tot ce vedeam mi se părea nou și captivant, din moment ce eram nou-venit în acea clasă. Nimeni nu venise la mine pentru a face cunoștință, așa , după venirea doamnei profesoare, a trebuit prezint întregii clase.

"Bună, tuturor! numesc Daniel Rusu, am 14 ani și vin din Craiova."

Cu toate îmi plăcea foarte mult merg la școală, în acea zi m-am simțit foarte tensionat, din cauza faptului toți colegii se uitau la mine și examinau. Încercăm fiu atent la oră, chiar dacă era prima mea zi de școală. După ce se termină prima oră, am observat , deodată, câțiva colegi au părut fie interesați de mine. Printre acești colegi se număra și o fată numită "munca". Aceasta s-a purtat foarte drăguț cu mine, și chiar începuse mi se pară simpatică. Am discutat îndelung cu dânsa în timpul pauzei, și parcă deja simțeam ca și cum fi vorbit cu cineva pe care cunosc de ani buni, chiar dacă, de fapt, ne cunoșteam doar de câteva minute. Ea mi-a prezentat întreaga clasă și mi-a făcut o scurtă prezentare a școlii. Am aflat multe lucruri interesante de la dânsa, și chiar mi-a plăcut momentul petrecut alături de ea. Munca era o fată inteligentă, silitoare, foarte amuzantă, simpatică, dulce și se purta frumos cu toată lumea. Am devenit destul de repede prieteni și, îmi doresc, ca așa rămânem mult timp. Ea m-a învățat cum supraviețuiesc, cum descurc de unul singur și în cele mai dificile situații și, evident, mi-a explicat ce înseamnă muncești. Cu ajutorul ei, acum, am devenit un om de succes, am propria mea slujbă, pot menține singur, și pot întotdeauna bucura de faptul am cunoscut-o. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, și pentru fiecare situație în care ea mi-a fost refugiul.

(PS: am rezolvat această cerință sub formă de text descriptiv, imaginar.)

Sper că răspunsul meu ți-a fost de ajutor. Succese în continuare!


anastasiasolomon09: Desigur că am povestit întreaga întâmplare sub un nume oarecare și folosind informații personale cauzale (mă refer la nume, vârstă și clasă).
Alte întrebări interesante