Limba română, întrebare adresată de elen1000, 8 ani în urmă


vă rog repede dau coroana ,inima și mă abonez vă rog ❤️❤️​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carinasorina6190
1

Eu stau pe strada Mihai Sadoveanu. De când m-am mutat aici, mi se părea că ceva nu este in regulă. Pur și simplu imi dadea un sentiment neplăcut, pe lângă faptul că in orașul acesta este mereu innorat.

Copilăria mi-am petrecut-o aici si sunt chiar atașată sentimental de acest loc. De obicei, copiii ma ignorau fara motiv sau nu voiau sa vorbeasca cu mine. Incercam sa ma incadrez aici.

Acum am crescut, si observ ca s-a schimbat foarte mult strada pe care locuiesc. Văd ca copiii se intelg bine intre ei, oamenii par chiar fericiti si au o stare buna, iar vremea s-a schimbat putin cate putin, din ce in ce mai bine. Ma bucur ca vad asta si ca lucrurile se schimba in bine


elen1000: mulțumesc!!
carinasorina6190: cu drag♡
elen1000: tu in ce clasa ești
carinasorina6190: a 7 a
Răspuns de korasidiseleni
1

Răspuns:

Explicație:

Într-o zi, ceva ciudat avea să se întâmple. Ceva ce avea să mă bucure sau să mă înspăimânte. Dar o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu strada mea...

Strada începuse să prindă viață, să-și povestească pe o scrisoare mai exact pe o coală de hârtie sentimentele. Și începea să povestească despre copiii ce au locuit odată de mult pe ea. Despre zilele în care ei se jucau cu atât de multă bucurie, unde își petreceau toată ziua pe ea. Unde bătrânii satului aveau să-și spună poveștile și legendele de odinioară. În timp ce strada își scria scrisoarea începu să verse cât o lacrimă de întristare, deoarece, odată cu trecerea timpului strada începu să aibe o liniște că de mormânt. Nu mai era odată bucuria ce o înveselea. Că toți aveau să plece și că o să rămână pustie.

Strada mea poate era, este și poate va fi cea mai sensibila stradă din lume dar, știa, că cei care încă locuiau pe ea nu o s-o abandoneze niciodată. Așa că și-a expus sentimentele pe hârtie și a dăruit scrisoarea locuitorilor ei.


elen1000: mulțumesc mult!!
korasidiseleni: Cu plăcere! Sper că ți-a plăcut!
Alte întrebări interesante