Engleza, întrebare adresată de daniela6455, 8 ani în urmă

VA ROG REPEDE DAU COROANA!!!!!
is the a special room in your house /flat or in your grandparents 'house?
write 8 sentences about it.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alkazq62
1
  •                                               My Living Room !

I like my living room because it's confortable, in my living i usually do my homework. In my living room i have sofas, a TV, book collections, electronics , and a balcony. In my living i usually eat my food(dinner) with my big sister and helping each other and sometimes playing games on my phone and laptop. My living room is the best  because is big and beautiful.


daniela6455: piti scrie ca ne ajutăm una pe alta
daniela6455: terog
alkazq62: Imi place camera mea deoarece este una confortabila, in camera mea deobicei imi fac temele. In camera mea am canapele, un televizor, colectii de carti, electronice si un balcon. In camera mea deobicei mananc inauntru cu sora mea mai mica si uneori ma mai joc pe laptop si pe telefon. Camera mea este cea frumoasa deaorece este mare.
daniela6455: mulțumesc pentru traduce dar pot sa schimbi aceea cu sora mai mica
alkazq62: Imi place camera mea deoarece este una confortabila, in camera mea deobicei imi fac temele. In camera mea am canapele, un televizor, colectii de carti, electronice si un balcon. In camera mea deobicei mananc inauntru cu sora mea mai mare si ne ajutam una pe alta si uneori ma mai joc pe laptop si pe telefon. Camera mea este cea frumoasa deaorece este mare.
alkazq62: am modificat si in engleza
daniela6455: mulțumesc dar la aceea cu balconul schimba în fereastră
alkazq62: scrie asa in engleza : and a window si in romana si o fereastra
alkazq62: in loc de and a balcony
daniela6455: mersi
Răspuns de ijustwanttheanswers
1
My Bedroom
The best room in the house.a couzy room. A colorfull place. A magical world. The room contains a bed, a TV, a closet and extras. I love to sleep in my bedroom. I hangout in there. And i do my homework.
Alte întrebări interesante