Limba română, întrebare adresată de aleok92, 8 ani în urmă

Vă rog repede ! dau coroană! Mulțumesc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FarkasAlexia
2
În vacanță de vară eu și unchiul meu Henri am mers într-o călătorie spațială. Eu fiind singurul care nu primise teme în vacanță m-am decis sa mă duc cu unchiul meu.
În prima zi unchiul Henri îmi arătase nava și costumul de astronaut. Erau superbe. Mătușa mea ne pregătea de pecare prin faptul că ne aducea mancarea specială pentru în spațiu deoarece acolo trebuie să mănânci mâncare uscată și deshidratata.
Iată venise și cea de a doua zi. Eu și unchiul Henri ne-am trezit la șase dimineața pentu a avea timp pentru decolare. La ora zece noi ne-am urcat în rachetă plini de nerăbdare.
Henri apasase pe un buton roșu mare și strălucitor și racheta începuse numărătoarea inversă 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 și am decolat.
Eram în spațiu acolo se vedeu foarte clar cele opt planete care poartă numele de Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun.
Eu și unchiul Henri am ajuns acasă la ora 12 jumătate. Acasa mătușa Mariana ne așteapta sa mergem lângă ea sa de servim un fursec cald lângă foc.

SFÂRȘIT!
Alte întrebări interesante