Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Va rog repede !!! Dau coroana
si 30 puncte!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

20 iunie 2021

Dragă jurnalule,

Sunt foarte emoționată, dar și neliniștit / neliniștită în privința rezultatelor pe care le voi putea obține în cadrul susținerii probelor examenului de evaluare națională.

Luni am avut proba la limba română. Dimineață, plecând spre școală, simțeam cum îmi bate foarte tare inima ( de emoții) , și cum mă cuprindea uimirea ajungând în sală și dând proba timp de două ore, în care eram doar eu si cu mine, concentrată/ concentrat asupra foii de examen. Pe parcursul testului, nu aveam voie să ne ajutăm între noi, deoarece riscam să ne fie anulată lucrarea. În ziua de marți, am susținut proba la matematică. La fel , și de data aceasta, mă simțeam ca lovită/ lovit de un tren, speriată/ speriat, emoționată/ emoționat , cu moralul la pământ. Aveam moralul la pământ deoarece matematica nu este punctul meu forte, dar o notă de admitere cu siguranță trebuia să i-au.

Peste câteva zile, rezultatele se aduseseră, și, conform acestora, m-am calificat la liceul mult dorit, luând 10 la română, și nota 8 la matematică . Această experiență cu siguranță mă va ajuta să mă dezvolt, mai ales la început de drum pentru a mă putea îndrepta spre o carieră, și mă bucur că am putut trece cu brio de emoțiile copleșitoare.

Alte întrebări interesante