Limba română, întrebare adresată de xhn, 9 ani în urmă

VA ROG REPEDE SA-MI DATI O COMPUNERE CU TITLU DE CRACIUN CU FAMILIA .MULTUMESC

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaMaryaCristina333
3
                                                        FAMILIA
Familia este primul grup din care facem parte.Grupul din care nu vom iesi niciodata.Dupa ce iesim din familia din care ne-am nascut ne intemeiam noi alta.Familia este grupul unde ne nastem ,crestem,invatam,ne dezvoltam si devenim maturi.Orice membri ai unei familii se iubesc inttre ei. De la mame poti invata a gati si a fgace curat de la tata poti invata sa fi muncitor si sa nu te lasi de un lucru bun.Noi nu trebuie sa avem o nfluenta negatiova fata de familie.In familie inavam cel mai mult cum sa ne purtam si cum sa vorbim.Familia este foarte primitoare,iubitoare si prietenoasa. Toti au o familie mare sau mica ,oricum ar fi noi trebuie sa ne iubim familia asa cum ne iubeste si membrii familiei pe noi.Mereu vom face parte dintr-o familie,mereu vom fi iubiti intr-o familie.
SPER CA TE-AM AJUTAT!

AnaMaryaCristina333: OU PARDON NU AICI TREBUIA SA DAU RASPUNSUL
xhn: multam
AnaMaryaCristina333: fCAI LA FEL NUMAI CA PUI CEVA DE GENU fAMILIA E MAI BUNA SI AR,MONIOASA DE cRACIUN.pRIMES5TE CADOURI DIN DRAGOISTE DE CRACIUN
AnaMaryaCristina333: SI CHESTII DEASTEA
Răspuns de AngelynnaG
1
De crăciun unii zic ca nu vor sa fie cu familia. Dar noi nu trebuie sa fim asa.
Crăciunul la noi se sărbătorește în familie în excursie de 3zile. Anii trecuți am fost la Bușteni, Poiana Brașov, Rânca, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și în multe alte locuri. Aici ne-am distrat de minune, dar și-n ce în ce valoarea de a fi cu familia ta de crăciun crește. Cu fiecare an care trece ne dorim Crăciunul pentru ca știm ca ne simțim bine.
De-asta anul acesta le-am spus tuturor cât aștept Crăciunul. De-asta mă simt bine pe 24,25,... decembrie. PENTRU CA MA DISTREZ MULT CU FAMILIA MEA.



Sper ca te-am ajutat ❤
Alte întrebări interesante