Limba română, întrebare adresată de catalinaramona1, 9 ani în urmă

Va rog repede , ..Scrieti o povestire adevarata cu un animal..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaela272
0
Ma plimbam pe strada, si am văzut un câine al străzii care era foarte bolnav, nimeni nu se apropia de el, dar eu vedeam ceva special în el.
M-am apropiat de el, si văzând tristețea din ochi lui am hotărât să il iau acasă.
L-am dus la veterinar si după câteva luni și-a revenit.
De atunci am devenit cei mai buni prieteni

catalinaramona1: multumesc frumos
mihaela272: cu placere:)
Răspuns de Maarina
0
A fost odata un motan pe nume Tom.S-a gîndit el într-o zi să cutreere lumea ca să afle mai multe despre tot ce se întîmplă.
S-a pornit Tom pe drumul care ducea direct spre pădurea desă şi întunecoasă. Mergea Tom cum mergea şi dintr-o dată în cale i-a sărit un dulău mare şi a început a lătra. Motanul s-a speriat şi s-a suit repede pe un copac. Cîinele nu l-a putut ajunge şi l-a lăsat în pace.După ce dulăul s-a dus,Tom a coborît încetişor şi şi-a continuat drumul.Mersese toată noaptea pînă ce ajunse la o căsuţă din pădurea aceea.În căsuţă locuia pădurarul. L-a văzut pe Tom şi i-a dat ceva de mîncare.El a luat repede bucăţica şi a fugit.Au mai trecut cîteva zile din călătoria lui Tommy. Stăpînii îl căutat şi nu l-au mai găsit. S-au gîndit că nu-l vor mai găsi nicicînd.În timpul cela Tom a ajuns într-un oraş şi a cercetat totul cu atenţie şi a mirosit împrejurimile.A mai stat în oraş o zi.I s-a făcut dor de casă şi de stăpînii care îl aşteptau. S-a gîndit el în gîndul său să se întoarcă acasă.A luat-o pe drumul de pe care a venit în oraş.Merse el o zi şi în sfîrşit a ajuns acasă.
Stăpînii s-au bucurat mult să-l vadă. Tom repede s-a dus în culcuşul său.Şi-a adus aminte de cele întîmplate şi în sfîrşit şi-a zis în gîndul său ''Am făcut şi eu o călătorie şi am aflat multe despre lumea ce mă înconjoară.''
S-a culcat şi a adormit fericit.

Maarina: m-am încurcat şi nu ţiam scris corect
catalinaramona1: mersi
Alte întrebări interesante